De professional in vaste dienst

De beste mensen neemt u graag direct in dienst. Maar hoe vindt u de juiste mensen die passen bij uw afdeling en cultuur? Daar helpt Concredis u graag bij met onze werving en selectie oplossing. Wij beschikken over een ruim netwerk binnen het credit management en bieden u graag een oplossing op maat voor functies die u permanent wilt vervullen. Onze ervaring met het vinden van de juiste kandidaat en ons grote netwerk van kandidaten in verschillende branches helpt u met het vinden van de juiste nieuwe vaste medewerker.

Hoe werkt werving en selectie via Concredis?

Binnen een week na uw aanvraag stellen wij u voor aan maximaal drie kandidaten die ervaring hebben in uw branche en passen bij uw afdeling en bedrijfscultuur. In de jaren dat wij werving en selectie verzorgen voor onze opdrachtgevers, hebben we geleerd hoe wij u het beste kunnen helpen. Alle kandidaten die wij aan u voorstellen zijn uitgebreid door ons gescreend op hun werkervaring en opleiding, maar ook op andere aspecten zoals communicatievermogen, persoonlijkheid en samenwerkingsvermogen.

Direct kennis maken met de kracht van Concredis?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over onze diensten?

Neem dan contact op met:
Marcel van Wijk
06-21705214
Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

  • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
  • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
  • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
  • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
  • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.