De credit professional in vaste dienst

De beste mensen neem je graag direct in dienst, maar hoe vind je de juiste mensen die passen bij jullie afdeling en bedrijfscultuur? Daar helpt Concredis je graag bij met onze werving en selectie oplossing. Wij beschikken over een ruim netwerk van kandidaten binnen het credit management en bieden je graag een op maat oplossing voor functies die je permanent wilt invullen.

Onze ervaring met het vinden van de juiste kandidaat en ons grote netwerk van kandidaten in verschillende branches, helpt je met het vinden van de juiste nieuwe vaste professional. Binnen afzienbare tijd stellen wij je voor aan maximaal drie professionals die ervaring hebben in jullie branche en passen bij jouw afdeling en bedrijfscultuur. Wij leveren geen vracht aan kandidaten, maar een selecte groep die aansluiting heeft bij jouw wensen. 

In de vele jaren dat wij werving en selectie verzorgen voor onze opdrachtgevers, hebben we geleerd hoe wij je het beste kunnen helpen. Alle kandidaten die wij aan je voorstellen zijn uitgebreid door ons gescreend op hun werkervaring en opleiding, maar ook getoetst op de competenties die gevraagd worden voor de specifieke rol die moet worden ingevuld.

Direct contact over
een werving & selectie aanvraag