Medewerker Detachering Creditmanagement

februari 5th, 2020

Medewerker Detachering Creditmanagement

Ben jij een talentvolle en zelfverzekerde MBO of HBO-er met beperkte of gedegen werkervaring? Ben jij fulltime beschikbaar voor een mooie vaste job als medewerker detachering bij ons op kantoor in Utrecht? Wellicht is dit jouw kans!

 

Voor verschillende aansprekende opdrachtgevers zul jij opdrachten gaan uitvoeren in het werkveld van creditmanagement. Vanuit jouw rol als credit controller ga je je vervolgens verder ontwikkelen middels aanvullende opleidingen en steeds meer uitdagende opdrachten. Op deze wijze kan je doorgroeien naar de rol van credit manager. Minder ambities en in deze rol je opdrachten uitvoeren in de rol van credit controller? Ook geen probleem. Ons team is een gezonde mix van doeners en groeiers!

 

Creditmanagement is dan jouw toekomstige specialiteit en is veel omvattend. Creditmanagement zorgt voor een laag debiteurensaldo en voor lage afschrijvingen op debiteuren. Daarnaast levert het een bijdrage aan een gezond werkkapitaal en voor een prettige (betaal)relatie met je klant. Hoe doe je dit? Door brede organisatorische kennis op te doen binnen het bedrijf waar je werkt; je staat in contact met account managers, productie, logistiek, administratie etc. Als toekomstig Credit Manager ben je tenslotte de spil in het order to cash traject.

 

Functie-eisen Medewerker Detachering Creditmanagement

Wil jij deel uitmaken van ons team bij  Concredis, solliciteer dan als je aan de onderstaande eisen voldoet:

  • Je bent gedreven, loyaal, ambitieus en je wilt credit management leren kennen en onderdeel worden van een leuk team professionals
  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in bedrijfseconomische, administratieve of juridische richting
  • Je bent bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen (WFT’s zijn daarbij een eis)

Wij bieden uitstekende groei- en opleidingsmogelijkheden, mooi arbeidsvoorwaarden en een leaseauto om naar je opdrachtgever te gaan.

Reageer snel zodat we op korte termijn kennis met elkaar kunnen maken!

Senior Medewerker Creditmanagement

januari 16th, 2020

Onze klant is een dienstverlenende organisatie in Amsterdam (West) en is op zoek naar een Senior Medewerker Creditmanagement. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor een uitdagende vaste baan en wil je werken voor een dienstverlenende organisatie?

 

Wat jij doet als Senior Medewerker Credit Management

De senior medewerker creditmanagement heeft als primaire taak het monitoren van de cash-in positie. Je houdt je bezig met het (gevraagd en ongevraagd) adviseren over het risicomanagementbeleid van ons bedrijf en (markt)ontwikkelingen in de branche. Je begeleidt de Credit Controller en Bijzonder Beheer Specialist bij het maken van een afweging tussen het potentiële risico en de cash-in/cash out positie. Als rechterhand teamlead creditmanagement, heb je de rol van meewerkend voorman. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden rondom creditmanagement efficiënt en effectief worden uitgevoerd:

  • Opstellen van analyses m.b.t. risico’s en kredietwaardigheid van (nieuwe) klanten.
  • Diverse management rapportages en analyses opstellen.
  • Financiële begeleiding van onze klanten op het gebied van cash in.
  • Telefonisch en schriftelijk contact met klanten inzake openstaande betalingen.
  • Initiëren en adviseren van de directie m.b.t. proces- en structuurwijzigingen op het gebied van debiteurenbeheer en cashmanagement.

Wat wij zoeken

We zijn op zoek naar een senior medewerker creditmanagement met (op termijn) ambities om verder te groeien. Je hebt ervaring opgedaan in een dynamisch bedrijf of dynamische processen. Je bent een enthousiast persoon, die meteen de uitdaging herkent en deze graag met beide handen aangrijpt. Je bent iemand die makkelijk met mensen omgaat, overtuigingskracht heeft en de juiste klik weet te maken. Je werkt zelfstandig, bent analytisch en risicobewust. Tot slot heb je de Nederlandse en Engelse taal goed onder controle.

 

De functie-eisen voor de Senior Medewerker Creditmanagement

  • HBO+ niveau
  • Kennis van Excel gevorderd
  • Kennis van AFAS Profit is een pré
  • Circa 5-10 jaar relevante werkervaring
  • Circa 1-2 jaar leidinggevende (senior) ervaring
  • Zelfstandig
  • Klantgerichte instelling
  • Abstract denkvermogen, overtuigingskracht, risicobewust
  • Fulltime beschikbaar (40 uur)

Jouw werkdag

  • 25% Begeleiden van klanten
  • 25% Begeleiden van collega’s
  • 20% Analyseren
  • 30% Administratie verwerken

Wat wij bieden

We bieden jou een interessante baan met veel eigen verantwoordelijkheid en afwisseling in je werkzaamheden, binnen een jong en informeel bedrijf. Er zijn uiteraard mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei, welke worden afgestemd op jouw vakgebied en wensen. Binnen het bedrijf van onze klant krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)
  • Gemakkelijk te bereiken locatie (voldoende parkeerruimte en OV op loopafstand)
  • Op vrijdag sporten met een personal trainer.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel.

Interesse? Solliciteer dan direct!

Interim Credit Controller

januari 3rd, 2020

Concredis heeft meerdere aanvragen van klanten voor de functie van Interim Credit Controller. Onze klanten zijn o.a. deze consumentenkrediet verstrekkers die op zoek zijn naar credit controllers B2C die de minnelijke debiteurenbeheer afdelingen komen versterken.

 

Omschrijving bij Interim Credit Controller:

Het minnelijk incasseren van consumentenvorderingen is bij uitstek geschikt als je het vakgebied beter wil leren kennen. Je maakt kennis met de minnelijke fase en er wordt de nodige productiviteit van je verwacht. Ben jij een starter of heb je enige ervaring op de arbeidsmarkt en beschik je over talent, ambitie en minimaal een MBO 4 of HBO diploma? Wil je het vakgebied Credit Management (nog) beter leren kennen? Dan biedt Concredis je die kans! Reageer direct en wij nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te ontdekken.

 

Functieomschrijving voor de Interim Credit Controller:

Wij zoeken voor diverse opdrachtgevers vlotte, ambitieuze, sociale en communicatief vaardige kandidaten die de ambitie hebben om zich te onderscheiden binnen het vakgebied Credit Management. Je verricht werkzaamheden in opdracht van onze klant. Dit betekent veel telefonisch en schriftelijk contact met debiteuren, oplossen van disputen en veelvuldig contact met externe partijen zoals schuldhulp, curatoren, externe incassopartijen etc.

 

De werkzaamheden van een Interim Credit Controller bestaan uit:

  • Schriftelijk en telefonisch aanmanen van debiteuren (B2C);
  • Bewaken en beheren van debiteurenportefeuilles in de minnelijke fase;
  • Aansturen van externe (incasso)partijen, na inwerkperiode;
  • Bij goed functioneren vaak een uitbreiding van taken.

 

Functie eisen voor een Interim Credit Controller :

  • Een afgeronde MBO4 of HBO opleiding , bij voorkeur in de financiële/administratieve/economische/juridische richting;
  • 1 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen een onderdeel van het credit management;
  • WFT Basis (verplicht, maar wordt aangeboden door Concredis);
  • Je bent communicatief zeer vaardig en hebt overtuigingskracht;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar kunt ook goed in teamverband functioneren;
  • Je bent flexibel, resultaatgericht, oplossingsgericht, assertief en omgang met
    weerstanden zijn aspecten die op je lijf geschreven zijn;
  • 36-40 uren per week beschikbaar;

 

Bedrijfsprofiel:

Concredis is een kwalitatief en hoogwaardige specialist op het gebied van Credit Management.

Wij richten ons op drie kernactiviteiten: consultancy & detachering, werving & selectie en training & opleiding.

Deze opdrachten worden op tijdelijke en vaste basis ingevuld. Dat kan in loondienst bij Concredis en als zzp-er. In geval van zzp-er gaat het tarief in goed overleg.

Arbeidsvoorwaarden (indien in loondienst):

  • Marktconform salaris;
  • 26 vakantiedagen;
  • 8 % vakantiegeld;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden (waaronder WFT Basis, verplicht);
  • Leaseauto (indien in dienstverband bij Concredis).

Contact informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kunt contact opnemen met:
Marcel van Wijk
Tel. 06-21705214 of via email: marcel.van.wijk@concredis.nl

Kredietacceptant

december 30th, 2019

Voor onze klant met haar vestiging in Rotterdam zoeken wij per direct op tijdelijke basis (full time/36 uur) meerdere Kredietacceptanten. Het is een een team dat zojuist is samengesteld en zij bedienen zowel B2C als B2B kredietaanvragen. Het betreft consumentenkredieten en leaseproducten.

De functie Kredietacceptant

Als Kredietacceptant beoordeel je consumentenkrediet en lease aanvragen op basis van resp. inkomsten/lasten en jaarcijfers. Je hebt telefonisch contact met klanten en tussenpersonen in verband met het opvragen van diverse stukken.

Profiel Kredietacceptant

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO4 diploma;
  • Je bent in bezit van WFT-Basis en bij voorkeur WFT Consumptief Krediet;
  • Je heb ervaring opgedaan binnen creditmanagement als kredietacceptant;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
  • Je bent communicatief zeer vaardig.

 

Het betreft een tijdelijke functie (naar verwachting een half jaar) maar er zijn tevens mogelijkheden om in vaste dienst te gaan. De arbeidsvoorwaarden voor een dienstverband zijn uitstekend.

Indien je voldoet aan de eisen, reageer dan direct.

Credit Professional

december 16th, 2019

Concredis heeft meerdere openstaande vacatures voor een medewerker Credit Professional voor team Detachering. Ons team wordt uitgebreid!

Omschrijving van de functie voor de Credit Professional

Concredis heeft een sterk team met Credit Professionals. Velen van ons hebben inmiddels hun sporen verdiend en hebben veel senioriteit opgebouwd om van opdracht naar opdracht te gaan en succes bij opdrachtgevers te boeken. Voor de juiste balans in ons team hebben we ook jong talent nodig die op hun beurt weer kunnen worden opgeleid door deze seniors. Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en beschik je over minimaal een MBO 4 of HBO diploma, talent en ambitie en wil je het vakgebied Credit Management nog beter leren kennen? Wij leiden je graag op naar de rol van Credit Collector, naar Credit Controller en verder op managementniveau. Als Credit Professional Detachering krijg je bij onze klanten op interim opdrachten volop uitdaging en kansen en kan je uitgroeien naar de rol van Credit Manager.

Uitgroeien van een junior naar een professional die binnen het vakgebied credit management opdrachten van alle niveaus op zich kan nemen? In je leaseauto naar opdrachtgevers om je job op klantlocatie uit te voeren? Samenwerken met collega’s van Concredis om projecten bij de klant succesvol af te ronden? Je CV fors uitbouwen in relatief korte periode? Durf je het aan? Wij helpen je en bieden je die kans. Concredis zal je ondersteunen die doelen te halen! Wordt jij onze nieuwe Credit Professional Detachering?

De werkzaamheden van de Credit Professional 

  • Schriftelijk en telefonisch aanmanen van debiteuren;
  • Bewaken en beheren van debiteurenportefeuilles bij onze klanten;
  • Contacten met externe partijen zoals incassobureau’s, curatoren, bewindvoerders etc;
  • Kredietacceptatie;
  • Wegwerken van achterstanden;
  • Voeren van debiteurenadministratie;
  • Oplossen van disputen;
  • Klachtenafhandeling en opvolging hiervan.

Na ca. 2 jaar ontstaan doorgroeimogelijkheden naar Controller of Consultant met de bijbehorende opdrachten.

 

Functie eisen voor een Credit Professional 

  • Een afgeronde MBO4 of HBO opleiding , bij voorkeur financiële/administratieve of juridische richting;
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen debiteurenbeheer / credit management;
  • WFT Basis (verplicht en wordt aangeboden door Concredis);
  • Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar kunt ook goed in teamverband functioneren;
  • Je bent flexibel, resultaatgericht, oplossingsgericht, assertief en omgang met weerstanden zijn aspecten die op je lijf geschreven zijn;
  • 40 uren per week beschikbaar;
  • Rijbewijs B;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Als je nog 1 vreemde taal uitstekend beheerst is dat een pré;
  • Woonachtig in de driehoek tussen Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort.

 

Bedrijfsprofiel

Concredis is een kwalitatief en hoogwaardige specialist op het gebied van Credit Management.

Wij richten ons op drie kernactiviteiten: consultancy & detachering, werving & selectie en training & opleiding.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris;
  • 26 vakantiedagen;
  • 8 % vakantiegeld;
  • Leaseauto;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden (waaronder WFT Basis, verplicht).

 

Contact informatie:

Voor meer informatie over deze vacature van Credit Professional Detachering kun je contact opnemen met:
Marcel van Wijk
Tel. 085-0292127 of via email: marcel.van.wijk@concredis.nl

Senior Medewerker Debiteurenbeheer

december 4th, 2019

Concredis heeft een openstaande vacature voor een Senior Medewerker Debiteurenbeheer  met een standplaats in Den Haag. Het betreft een tijdelijke fulltime functie (40 uur).

De dagelijkse werkzaamheden Senior Medewerker Debiteurenbeheer

  • Telefonisch en schriftelijk beheren van een debiteurenportefeuille;
  • Contacten onderhouden met de externe incasso-partners;
  • Klachtenregistratie en het oplossen van disputen;
  • Betalingsregelingen treffen met debiteuren;
  • Toezien op nakoming betalingsafspraken;
  • Dagelijkse email- en postbehandeling en administratieve taken.

Functie-eisen Senior Medewerker Debiteurenbeheer

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO4 of HBO opleiding;
  • Je hebt veel ervaring met debiteurenbeheer en incasso;
  • Je hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring als Debiteurenbeheerder;
  • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar.

De voorwaarden zijn bespreekbaar. Indien interesse, neem dan direct contact op met Arjan van Ditmarsch door het versturen van jouw CV en korte motivatie. ZZP-ers zijn welkom.

arjan.van.ditmarsch@concredis.nl

Medewerker Debiteurenbeheer en administratie

november 20th, 2019

Onze opdrachtgever is een grote organisatie met haar kantoor in Den Bosch. Zij zijn op zoek naar een Medewerker Debiteurenbeheer en administratie, die veel ervaring heeft met het bellen van debiteuren.

De nieuwe medewerker is iemand die het gehele debiteurenbeheer voor zijn/haar rekening kan nemen. Iemand de tevens kan ondersteunen in het incassoteam indien de situatie daarom vraagt. Dat betekent doorgaans veel in- en outbound belverkeer met als doel betalingsregelingen te treffen.

Verantwoordelijkheden van de Medewerker Debiteurenbeheer en administratie

  • In- en uitgaand telefoonverkeer met debiteuren;
  • Verwerken van automatische incasso’s;
  • Oplossen van disputen;
  • Ondersteunen van de incasso afdeling;
  • Rapporteren aan direct leidinggevende;
  • Bijdrage leveren aan procesverbeteringen.

 

Profiel van de Medewerker Debiteurenbeheer en administratie

  • Iemand met ervaring op het gebied van debiteurenbeheer en incasso (minimaal 2 jaar zeer recente ervaring);
  • Aantoonbare ervaring met het actief benaderen (telefonisch) van debiteuren;
  • Minimaal MBO4 opleiding afgerond (harde eis);
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Teamplayer;
  • Bereid tot overwerken incidenteel.

Arbeidsvoorwaarden voor de Medewerker Debiteurenbeheer en administratie

Je komt te werken in een prettige omgeving met een goede werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De opdracht is in beginsel van tijdelijke aard.

Medewerker Debiteurenbeheer

november 20th, 2019

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Hilversum zijn wij op zoek naar een Medewerker Debiteurenbeheer die tevens ervaring heeft met incassowerkzaamheden.

De nieuwe collega is iemand die zich onder andere gaat bezighouden met actief debiteurenbeheer, het oplossen van disputen en het onderhouden van contacten met externe partijen. Allerlei andere administratieve taken kunnen onderdeel zijn van de dagtaak.

Verantwoordelijkheden van de Medewerker Debiteurenbeheer

  • Het nabellen van achterstallige betalingen
  • Oplossen van disputen
  • Betalingsverwerking
  • Incassowerkzaamheden
  • Afhandelen van emails

Profiel van de Medewerker Debiteurenbeheer 

  • Je bent een enthousiaste en ervaren debiteurenbeheerder (minimaal 2  jaar ervaring)
  • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond (relevante studierichting)
  • Je beschikt over ervaring met debiteurenbeheer en debiteurenadministratie
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je werkt 40 uur per week (minimaal 36)

Arbeidsvoorwaarden voor de Medewerker Debiteurenbeheer

Je komt te werken in een organisatie die sterk aan het groeien is. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en het zal in beginsel een tijdelijke opdracht zijn, met mogelijkheden om in vaste dienst te gaan bij goed functioneren.

Credit Controller (German market)

juni 3rd, 2019

Our client is located in Zuid-Holland and seeks a Credit Controller for the German market.

Main Purpose of Job Credit Controller

The Credit Controller is responsible for collecting amounts due from customers, resolving collection-related matters and assisting in the determination of customer credit ratings with the overall objective of lowering past-due customer receivable balances. The role will deal with assigned international regions.

Key Responsibilities Credit Controller

  • Monitor customer receivable levels and develop appropriate collection strategies;
  • Analyse customer accounts and contact customers to collect outstanding amounts using Onguard, Qlikview, Outlook & Dynamics AX;
  • Respond to and resolve customer inquiries regarding collections matters;
  • Communicate customer receivable issues to other departments (Sales, IT) and management;
  • Perform account reconciliations, recommend account adjustments when needed;
  • Assist in the determination of customer credit ratings and recommend appropriate security levels to mitigate financial risk;
  • Advise on settling unallocated payments to customer accounts;
  • Assist in optimizing the use of Onguard, Qlikview & AX;
  • Provide assistance in to internal and external audit requests;
  • Use AX to process transactions and document correspondence.

 

Essential competences Credit Controller

  • Excellent communication and interpersonal skills (oral, written, and phone);
  • Demonstrated self-starter with strong organizational skills and ability to manage and accomplish multiple tasks/priorities;
  • Strong customer service skills and a positive and professional attitude;
  • Ability to accomplish tasks in an efficient, timely, accurate and customer-focused manner;
  • Pro-active with good sense of initiative;
  • Experience in maintaining customer accounts in international setting;
  • An excellent knowledge and understanding of credit management procedures;
  • A sympathetic approach and understanding of the commercial needs;
  • An ability to work with commercial and finance teams across cultures and jurisdictions;
  • Diligent and hardworking, prepared to be flexible as is normal in any accounting / finance department;
  • Able to grasp and take on new responsibilities as they occur;
  • Absolute integrity;
  • Minimal international travel may be required;
  • Fluent in English and German, both orally and written. Other language skills (Spanish, French) are considered a plus.

 

Other key requirements Credit Controller

  • English/German;
  • MBO+ or HBO Level;
  • 3+ years relevant Credit Collections experience in international company;
  • Solid understanding of collection matters;
  • Proficient in Microsoft Excel;
  • Onguard experience is a plus.

 

Key Performance Indicators Credit Controller

  • DSO and overdue receivables in assigned regions;
  • Timely reporting;
  • Timely updating Credit Profiles;
  • Prepare files for collections agency;
  • Bad Debt write offs.

 

It’s a permanent and a full time job.

Medewerker Zakelijke Kredietverlening

mei 16th, 2019

Voor onze klant, een bank in Amsterdam, zoeken wij een Medewerker Zakelijke Kredietverlening. Mogelijk zoeken we meerdere kandidaten.

De functie van Medewerker Zakelijke Kredietverlening

Als Medewerker Zakelijke Kredietverlening ga jij je bezighouden met de beoordeling van zakelijke kredietaanvragen en met de opvolging daarvan.
Je bent van het begin tot het eind betrokken bij het proces met de klant en je verrast de klant positief door alles tot in de puntjes te verzorgen. De klant optimaal bedienen dat doe je natuurlijk niet alleen, je komt te werken in een team. Je werkt in een team met maximaal 11 andere collega’s die zich bezighouden met allerlei activiteiten : Welkom, Acclerate Business & Loyalty, Wijzigen, Krediet & Klantbeheer en Actualisatie.

 

Vind je het leuk om klanten te verbazen met jouw persoonlijke benadering, servicegerichte instelling en uitstekende dienstverlening op het gebied van zakelijke kredieten? Wil je het hele proces van begin tot eind met je klant beleven en tot in de puntjes verzorgen? En wil je jezelf graag inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen? Dan hebben we een bijzondere kans voor je!

 

Lijkt het jou een mooie uitdaging om samen met jouw collega’s er zorg voor te dragen dat alle vragen en verzoeken vanuit de klant op het gebied van zakelijke kredietverlening volledig behandeld en beantwoord worden? Wil je tevens werken bij een organisatie die jou de mogelijkheid biedt jezelf inhoudelijk en persoonlijk te blijven verbeteren?
Ja? Lees snel verder om te zien of jouw profiel aansluit bij de wensen van de klant.

 

Enkele taken van de Medewerker Zakelijke Kredietverlening

Je bent verantwoordelijk voor het schematiseren van jaarcijfers, het aanmaken en fiatteren van ratings ten behoeve van het kredietaanvraag en -beheer proces. Daarnaast verantwoordelijk voor het herwaarderen van zekerheden. Ook wordt steeds meer aandacht gegeven aan commerciële kansen die uit de ontvangen stukken worden opgevolgd. Pro-actief klanten benaderen en verrassen is een belangrijk element waar onze klant in 2018 is gestart en dit jaar verder gaan uitbreiden. Dit vraagt een Can-Do mentaliteit en goede telefonische vaardigheden.

 

Profiel Medewerker Zakelijke Kredietverlening

  • Je hebt (bancaire) ervaring op het gebied van zakelijke kredietverlening ;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een opleiding richting Zakelijk Krediet (zeer sterke pré);
  • Je hebt een servicegerichte instelling;
  • Je neemt graag het initiatief en kijkt verder dan jouw eigen taak.

 

Het betreft een tijdelijke functie met een grote kans op verlengen en de kans om op termijn in vaste dienst te treden. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
Indien je denkt dat jij de geschikte kandidaat bent, reageer dan direct.

Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

  • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
  • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
  • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
  • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
  • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.