Alle vacatures

Acceptant Kredieten

Voor onze klant in de omgeving van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht zoeken wij een ervaren en/of talentvolle Acceptant Kredieten

HBOMBO
Vaste baanDetacheringZZP
Ervaren / midcareerSeniorStarter
Amsterdam

Dit is jouw uitdaging als
Acceptant Kredieten

Je krijgt hier een uitdagende functie met thuiswerk mogelijkheden die jouw gevoel voor cijfers combineert met het goed inschatten van risico’s en kansen. Je ontvangt daarvoor een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding. Ook bieden zij de toekomstige Acceptant Kredieten uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heeft onze klant een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de medewerker, zodat je netto meer overhoudt. Ook vinden zij het belangrijk dat je tijd voor jezelf maakt en daarom bieden ze je 28 vakantiedagen. Heb jij het in je om door te groeien? Zo ja, dan komen we graag met je in contact om je te spreken over deze rol.

De rol kan ook op tijdelijke basis worden ingevuld. Het tarief zal dan in goed overleg worden bepaald.

De werkzaamheden van de
Acceptant Kredieten

Het behandelen van (complexe) lease- en financieringsaanvragen met een hoger risico. Dat is wat jij gaat doen als Acceptant Kredieten. Je beoordeelt kredietaanvragen op het gebied van operational-, financial en equipment lease. Je maakt een goede afweging tussen het object waarvoor de financiering wordt aangevraagd en het financiële risico dat onze klant kan dragen. De dag begint met een korte dagstart. Tijdens deze stand-up spreken jullie af wie wat gaat doen. Binnen de gestelde termijnen en afspraken, beoordeel je de aan jou toegewezen aanvragen. Telefonische vragen van intermediairs of collega’s over de door jou behandelde aanvragen, komen ook bij jou terecht. Voor hen ben jij de sparringpartner.
Gedurende de week lopen het aantal lease aanvragen terug. Dit biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het verbreden van jouw kennis op het gebied van de verschillende soorten lease of door het volgen van een opleiding. Dit maakt de functie veelzijdig en het zorgt ervoor dat jij op elk gebied dé expert wordt.

De eisen die onze klant stelt aan de Acceptant Kredieten

Je hebt een opleiding op HBO-niveau met een financiële achtergrond. Heb je deze opleiding niet, dan heb je aantoonbaar 5 of meer jaar ervaring in een soortgelijke functie. Heb je minder ervaring maar weet je ons te overtuigen dat jij de allerbeste kandidaat bent voor deze functie, verras ons dan met een overtuigende motivatiebrief. In deze kernwoorden herken jij je:

  • Analystisch
  • Communicatief vaardig
  • Planmatig
  • Assertief
  • Oog voor detail

Dit krijg je van ons als Acceptant Kredieten

Het betreft een tijdelijke opdracht die in loondienst van Concredis kan worden uitgevoerd met uitzicht op een vaste baan in detachering. Het salaris bedraagt tussen de 2.600 euro en 3.800 euro bruto per maand.

Zzp-ers kunnen ook reageren. Het tarief gaat in goed overleg. Thuiswerk mogelijk.

26 vakantiedagen
Marktconform salaris
8% vakantiegeld
Aantrekkelijke pensioenregeling
Leaseauto

Diverse opleidingsmogelijkheden, waaronder de verplichte WFT basis.

Concredis verbindt
credit professionals

Concredis is een kwalitatief en hoogwaardige specialist op het gebied van Credit Management.

Wij richten ons op drie kernactiviteiten: consultancy & detachering, werving & selectie en training & opleiding.

Hoe verloopt jouw
sollicitatieproces?

Solliciteer
Leuk dat je solliciteert! We bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst van je sollicitatie.
Telefonisch interview
We bellen je om jou en je wensen te leren kennen.
Eerste gesprek
Je komt bij ons langs, zodat we je vragen kunnen stellen en van alles over ons bedrijf en de betreffende functie kunnen vertellen.
Tweede gesprek
We nodigen je nog een keer uit om dieper in te gaan op vaktechnische zaken en je capaciteiten.
Contractvoorstel
Formele zaken als salaris, vakantiedagen en evt auto van de zaak worden geregeld.
In dienst
Je kan beginnen aan je nieuwe uitdaging. Veel plezier!

Heb je vragen?
Neem dan contact met mij op.

Direct solliciteren
Ben jij de Acceptant Kredieten die wij zoeken?