Telefonisch incasseren en debiteurenbeheer

Telefonisch incasseren en debiteurenbeheer

De inhoud en methodiek van onze opleidingen op het gebied van credit management worden voortdurend aan de actuele ontwikkelingen in ons vakgebied aangepast. Onze ‘Learn & Practice’ methode is een combinatie van theorie, praktijkoefeningen, rollenspellen en cases. Daardoor zult u de geleerde technieken uit bijvoorbeeld de cursus debiteurenbeheer direct in uw dagelijkse praktijk kunnen toepassen, betere resultaten behalen en meer voldoening van uw werk hebben.

De druk op commerciële afdelingen om de omzet te vergroten neemt toe en debiteuren lijken steeds trager te betalen. Hoe verandert u het betaalgedrag van uw debiteuren effectief, op korte en langere termijn?

De tweedaagse training telefonisch incasseren en debiteurenbeheer reikt u de instrumenten aan waarmee u effectief en efficiënt uw debiteurenbeheer ontwikkelt. U leert vaardigheden en technieken om debiteuren sneller te laten betalen en tegelijkertijd de goede relatie met hen te behouden.

Hoofdonderwerpen:

 • kredietbeleid en debiteurenbeheer;
 • incassostrategie, richtlijnen en procedures;
 • gespreksopbouw en vraagstellingstechnieken;
 • de top 10 actuele smoezen;
 • omgaan met verschillende gedragshoudingen;
 • afronding en afsluiting van het gesprek.

Duur en kosten:

2 dagen aaneensluitend, € 895,00

Meer informatie over de training of direct aanmelden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

 • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
 • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
 • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
 • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
 • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.