Klachtenmanagement

Klachtenmanagement

Debiteurenbeheer is ook een belangrijke after-sales functie. Hoe gaat u om met klanten die het niet eens zijn met de factuur, of met klanten die klachten hebben over door u geleverde producten of diensten? Een correcte en effectieve klachtenbehandeling kan de performance van uw bedrijf sterk positief beïnvloeden.

Tijdens de eendaagse training Klachtenmanagement krijgt u inzicht in het belang van een effectieve klachtenbehandeling. U leert wat de voordelen zijn voor uw organisatie als klachten actief worden behandeld en welke stappen u moet volgen om effectief klachten op te lossen. Daarnaast worden u vaardigheden bijgebracht om tijdens een telefoongesprek prettig en doeltreffend met uw klanten te communiceren. Bij een positieve afronding ontvangt u een certificaat.

Hoofdonderwerpen:

 • het belang van een snelle klachtenafhandeling;
 • gesprekstechnieken;
 • omgaan met klachten;
 • klachten tijdens het debiteurengesprek;
 • het zoeken naar snelle en effectieve oplossingen;
 • het tevreden stellen van de klant en een effectieve follow-up.

Duur en kosten:

1 dag, € 645,00 (excl. BTW)

Meer informatie over de training of direct aanmelden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

 • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
 • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
 • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
 • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
 • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.