Over Concredis

Wij zijn Concredis, de credit management specialist die er voor zorgt dat bedrijven hun facturen sneller betaald krijgen. Concredis, opgericht in 2003 door drie credit managers, betekent in het Latijn ‘Wat jij mij toevertrouwt’. Dit vertrouwen maken wij graag waar en we bieden graag onze oplossingen binnen het credit management aan. Wij richten ons uitsluitend op de mens in het credit management en dankzij onafhankelijkheid hebben wij een toonaangevende en unieke positie bereikt. Sinds 2003 zijn wij de partner in credit management.

Uw partner in Credit Management

Bij Concredis staat de match tussen de klant en de (interim) medewerker centraal. Wij bieden de klant kwaliteit en professionaliteit en onze medewerkers maken dat waar. Daarom ben je als medewerker bij Concredis altijd in ontwikkeling en op de hoogte van actuele vakkennis. Dit wordt bij ons mede mogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartner op gebied van financiële opleidingen.

 

De bedrijfsvoering van Concredis is op mensen gericht. Dat houdt samenwerking en regelmatig contact met je collega’s (opdrachtgever, manager van Concredis, collega’s van Concredis) in. Integriteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij wederzijdse openheid zijn de verwachtingen van de werkgever en medewerker duidelijk en ontstaat de beste match tussen kandidaten en opdrachten.

Een sterk team

Op dit moment bestaat ons team uit ruim 30 professionals met functies binnen het credit management. Functies die wij tijdelijk of permanent hebben ingevuld zijn onder andere debiteurenbeheerders, credit managers, kredietacceptanten, incassomedewerkers, medewerkers bijzonder beheer, medewerkers debiteurenadministratie, credit risk consultants, credit analysts, medewerkers invordering en hoofd debiteurenbeheer. Bekijk ons team.

 

Onze klanten zijn onder meer de grotere financiële dienstverleners, met en zonder beursnotering, ict-bedrijven, industriële ondernemingen en zakelijke en logistieke dienstverleners. Ook hebben wij een aantal opdrachten voor publieke organisaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

  • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
  • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
  • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
  • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
  • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.