Over Concredis

Wij zijn Concredis, de credit management specialist die er voor zorgt dat bedrijven hun facturen sneller betaald krijgen. Concredis, opgericht in 2003 door drie credit managers, betekent in het Latijn ‘Wat jij mij toevertrouwt’. Dit vertrouwen maken wij graag waar en we bieden graag onze oplossingen binnen het credit management aan. Wij richten ons uitsluitend op de mens in het credit management en dankzij onafhankelijkheid hebben wij een toonaangevende en unieke positie bereikt. Sinds 2003 zijn wij de partner in credit management.

Uw partner in Credit Management

Bij Concredis staat de match tussen de klant en de (interim) medewerker centraal. Wij bieden de klant kwaliteit en professionaliteit en onze medewerkers maken dat waar. Daarom ben je als medewerker bij Concredis altijd in ontwikkeling en op de hoogte van actuele vakkennis. Dit wordt bij ons mede mogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartner op gebied van financiële opleidingen.

 

De bedrijfsvoering van Concredis is op mensen gericht. Dat houdt samenwerking en regelmatig contact met je collega’s (opdrachtgever, manager van Concredis, collega’s van Concredis) in. Integriteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij wederzijdse openheid zijn de verwachtingen van de werkgever en medewerker duidelijk en ontstaat de beste match tussen kandidaten en opdrachten.

Een sterk team

Op dit moment bestaat ons team uit ruim 30 professionals met functies binnen het credit management. Functies die wij tijdelijk of permanent hebben ingevuld zijn onder andere debiteurenbeheerders, credit managers, kredietacceptanten, incassomedewerkers, medewerkers bijzonder beheer, medewerkers debiteurenadministratie, credit risk consultants, credit analysts, medewerkers invordering en hoofd debiteurenbeheer.

 

Onze klanten zijn onder meer de grotere financiële dienstverleners, met en zonder beursnotering, ict-bedrijven, industriële ondernemingen en zakelijke en logistieke dienstverleners. Ook hebben wij een aantal opdrachten voor publieke organisaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.