credit professional detachering

Op zoek naar een credit professional?

Concredis is dé verbinder met credit professionals, sinds 2003. Wij verbinden credit professionals die actief luisteren en betrokken zijn, die daardoor het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Als je op zoek bent naar een (interim) credit professional staat Concredis voor je klaar.

Heb je een tijdelijke onderbezetting of heb je tijdelijk meer capaciteit nodig op je afdeling en ben je op zoek naar een (interim) credit professional? Wij hebben een groot netwerk van credit professionals die snel aan de slag kunnen. Onze professionals weten waar ze het over hebben, ze zijn specialisten in ons vak.

Ons vak is mensgericht, waarbij we actief luisteren en oog hebben voor situaties waar mensen en bedrijven onbedoeld soms in terecht kunnen komen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing van de situatie die voor alle partijen juist is. Al onze professionals hebben brede werkervaring in diverse branches en hebben ervaring met meerdere systemen

 

Onze oplossingen als je
op zoek bent naar een credit professional

interim credit controller

Download ons white paper

Lees alles over onze oplossingen

Al onze professionals
zijn specialisten in ons vak

Onze professionals weten waar ze het over hebben, ze zijn specialisten in hun vak. Concredis vindt het belangrijk dat onze medewerkers in verbinding staan met elkaar, zo kunnen ze van elkaar leren en elkaar verder helpen. Deze verbinding met elkaar bereiken we doordat we onze professionals vaak samen brengen, met een extra training en/of bijeenkomsten waarin we skills met ambitie verbinden. Al onze medewerkers zijn professionals, die goed zijn opgeleid en zichzelf continu blijven verbeteren, door het aangaan van nieuwe uitdagingen en het vergroten van hun kennis. Wij verbinden professionals.

Direct contact
over onze oplossingen?