Een opdracht via Concredis als ZZP’er

Gezien de grote vraag aan interim opdrachten heeft Concredis een breed netwerk met ZZP’ers. Dit zijn zelfstandige specialisten op het gebied van het (krediet)acceptatieproces, facturatie, debiteurenadministratie, debiteurenbeheer, krediet- en bijzonder beheer, incasso en het gerechtelijke incassotraject.

 

Naast het onderhouden van ons netwerk, breiden we deze ook continu uit. Ben jij ZZP’er en passen jouw kwaliteiten bij onze diensten? Laat ons dat dan weten. We gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden voor een plezierige en duurzame samenwerking te ontdekken!

ZZP'er worden?

Ben je voornemens om de uitdaging van het ZZP’er schap aan te gaan? Wij helpen je graag op weg naar je eerste opdracht en het opbouwen van je eigen netwerk. Stuur ons  jouw CV en wij bekijken samen de mogelijkheden voor een productieve samenwerking.

Stuur ons jouw CV en je beschikbaarheid en we bekijken samen de mogelijkheden

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over werken als ZZP'er via Concredis?

Neem dan contact op met:
Arjan van Ditmarsch
06-46373828
Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

  • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
  • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
  • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
  • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
  • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.