Detachering
interim credit professionals

Als jouw afdeling te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting of je kampt met liquiditeitskrapte, dan is het werken met interim credit professionals van Concredis de ideale manier om deze tijdelijke drukte op te vangen of jouw liquiditeit een boost te geven. Onze credit professionals, van kredietacceptant tot bijzonder beheerder, zullen een duurzame relatie met uw klant en resultaatgerichtheid altijd voorop stellen.

Onze professionals weten waar ze het over hebben, ze zijn specialisten in ons vak. Ons vak is mensgericht, waarbij we actief luisteren en oog hebben voor situaties waar mensen en bedrijven soms onbedoeld in terecht komen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing van de situatie die voor alle partijen juist is. Al onze professionals hebben brede werkervaring in diverse branches en hebben ervaring met alle gangbare systemen. Ze worden continu bijgeschoold met trainingen op basis van de ontwikkelingen in het vakgebied. Zo zijn en blijven ze in staat onze opdrachtgever en haar klanten te verbinden.

Concredis vindt het belangrijk dat onze medewerkers in verbinding staan met elkaar, met onze opdrachtgevers en met haar klanten. Door ook met elkaar in verbinding te staan, kunnen ze van elkaar leren en elkaar verder helpen. Een hoge mate van betrokkenheid helpt ons en onze collega’s verder in het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers.  Al onze medewerkers zijn professionals, die goed zijn opgeleid en zichzelf continu blijven verbeteren door het aangaan van nieuwe uitdagingen en het vergroten van hun kennis. Wij verbinden professionals.

Interim credit professionals
met oog voor de debiteur

Onze professionals hebben oog voor de klanten van onze opdrachtgevers. In ons vak is het belangrijk om actief te luisteren en mensgericht te werk te gaan. Wij geloven dat je alleen op die wijze het maximale resultaat zal behalen: incasseren met behoud van de klant.

Oog voor de situatie

We hebben oog voor situaties waar mensen en bedrijven soms onbedoeld in terecht komen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing met het hoogste resultaat én met behoud van de klant.

We zoeken actief verbinding

Het symbool dat je hier ziet, staat voor verbinden. Onze professional bouwt relaties op en deze worden steeds sterker. Een stevige relatie brengt je in ons vak naar het einddoel.

credit professional detachering

Meer weten over onze
interim credit professionals?