Interim professional die het verschil maakt

Als uw afdeling te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting, dan is het werken met een interim professional van Concredis de ideale manier om deze tijdelijke drukte op te vangen. Met onze detachering bieden wij u de combinatie van flexibiliteit en zekerheid van een professional die begrijpt wat er moet gebeuren. Onze medewerkers kunnen direct aan de slag en maken meteen het verschil voor uw werkkapitaal en liquiditeit.

 

Direct resultaat, dat is detachering via Concredis

Onze professionals hebben brede werkervaring in diverse branches en hebben ervaring met meerdere systemen. Ze worden continu bijgeschoold met trainingen op basis van de ontwikkelingen in het vakgebied. Al onze debiteurenbeheerders hebben een bewezen trackrecord en gaan direct gemotiveerd aan de slag om het verschil te maken of de opgelopen achterstanden weg te werken.

Onze garantie

Wij zorgen ervoor dat er direct een oplossing komt voor uw tijdelijke onderbezetting of opgelopen werkachterstand. Wij garanderen u:

  • De debiteurenbeheerder die wij aan u voorstellen heeft ervaring met uw systemen en software.
  • Wij stellen u alleen een professional voor die ervaring heeft in uw branche en met een soortgelijke en resultaatgerichte opdracht.
  • Onze medewerker heeft de vaardigheid om productkennis snel eigen te maken en kan zelfstandig aan de slag zonder lange inwerkperiode.

De juiste mensen op de juiste plek

Het is onze uitdaging om mensen op uw afdeling te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar ook passen binnen de cultuur van uw bedrijf. Daarom maken wij graag eerst kennis met u, om in kaart te brengen waar u precies behoefte aan heeft. Daarna stellen wij één van onze professionals aan u voor die bij uw bedrijf past en het meest geschikt is voor de opdracht.

Meer weten over de oplossingen van Concredis?

Heeft u een tijdelijk capaciteitsprobleem op uw afdeling of zijn er door omstandigheden achterstanden opgelopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Arjan van Ditmarsch, Manager Detachering. Hij vertelt u graag meer!

Direct kennis maken met de kracht van Concredis?

Vragen over onze diensten?

Neem dan contact op met:
Marcel van Wijk
06-21705214
Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

  • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
  • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
  • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
  • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
  • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.