Banen voor credit management professionals

Je bent werkzaam in het credit management of je bent bezig met het afronden van je studie en bent op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in het credit management. Als credit management professional ben je bij Concredis op de juiste plek!

Wij zijn dé verbinder met credit management professionals in zowel tijdelijke opdrachten als vaste banen. Onze credit management professionals leggen verbinding tussen ons en onze opdrachtgevers én tussen onze opdrachtgevers en hun klanten. In ons vak is het belangrijk om actief te luisteren en mensgericht te werk te gaan.

Gezien het brede scala aan functies die er in het credit management bestaan en ons grote klanten netwerk, zijn wij continu op zoek naar talenten en professionals. Of je nu schoolverlater bent die het vak wil leren of een ervaren werkzoekende of zzp’er, wij helpen je graag naar de volgende stap. Wij verbinden credit professionals!

Voordelen van werken als
credit professional bij Concredis

Bij detachering zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de gedetacheerde medewerker en de werkgever (Concredis). Als medewerker ben je in dienst bij Concredis. Wij regelen jouw salaris en andere arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, maar belangrijker: Je wordt onderdeel van een professioneel team. Jij gaat aan het werk bij één van onze opdrachtgevers en ons team staat altijd voor je klaar. Aan het einde van je opdracht gaan we een nieuwe opdracht voor je zoeken zodat je je verder kan ontwikkelen als credit professional. 

Dit biedt Concredis je
met een baan als credit professional

  • Uitdagende opdrachten in nieuwe culturen, verschillende processen, systemen en sectoren.
  • Persoonlijke begeleiding in je loopbaan.
  • Relevante groei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een netwerk van hoogwaardige opdrachtgevers, met uitdagende opdrachten en banen.
  • In de detachering ook nog eens een gezellig team met professionele collega’s.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • In de detachering krijg je van ons een leaseauto.

Onze klanten zijn onder meer de grotere financiële dienstverleners, met en zonder beursnotering, ict-bedrijven, industriële ondernemingen en zakelijke en logistieke dienstverleners. Ook hebben wij een aantal opdrachten voor publieke organisaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Alle voordelen van werken
bij Concredis

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke coach die je begeleidt in de wereld van detachering en credit management.

Interne opleidingen

Interne opleidingen op het gebied van credit management, waaronder de verplichte WFT-basis.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden naar credit manager, met daarbij behorende uitdagende opdrachten.

Bekijk nog 1 meer