Boete voor bedrijven die te laat betalen

Bedrijven moeten binnen zestig dagen hun betaling voldoen aan leveranciers, anders kunnen ze in te toekomst rekenen op een boete. Het wetsvoorstel van PvdA en CDA werd gisteren aangenomen in de Tweede Kamer.

De voorgestelde boete bedraagt 8 procent van het oorspronkelijke factuurbedrag en is vooral bedoeld ter bescherming van het MKB en de ZZP’ers. Agnes Mulder (CDA) stelt dat er nu jaarlijks 7 miljard euro aan facturen te laat wordt uitbetaald: ”Met dit wetsvoorstel komt daar een einde aan. Op tijd betalen is tenslotte normaal.” Mei Li Vos (PvdA) voegt daar aan toe dat door deze wet de macht van de grootbedrijven ten opzichte van de kleine leveranciers wordt ingeperkt. “En dat is hard nodig.”

Concredis heeft als doel te voorkomen dat deze termijn van zestig dagen wordt bereikt, door het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek.

Bron: www.nu.nl

Comments are closed.

Annuleer

Bereikbaarheid Concredis

Vanuit alle windstreken is Concredis goed te bereiken. Het pand waarin wij gevestigd zijn (U-Building), ligt direct aan de A2, naast de afslag Maarssen.

De route naar Concredis kunt u via de ANWB of via Google Maps vinden. Raadpleeg de website voor de ANWB voor actuele verkeersinformatie.

 


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.

Parkeergelegenheid

Er is te allen tijde voldoende parkeerplek op het terrein van U-Building, u kunt zich melden bij de receptie via intercom bij de slagboom. De meeste parkeerplekken zijn voorzien van een naambord, let u er a.u.b. op dat u parkeert op de juiste plek (Concredis of blanco). Vrij parkeren aan de straat behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanaf station Utrecht Centraal

  • Vanuit station Utrecht Centraal, Bushalte CS Jaarbeurszijde, Perron C9 met de bus lijn 37 (Richting Maarssenbroek) of lijn 38 (Richting Maarssen) uitstappen bij halte Savannahweg te Utrecht;
  • Te voet verder en de grote weg oversteken naar de Savannahweg;
  • U komt halverwege deze weg o.a. langs de Savannah Corner (een eetcafé) aan uw linkerhand en u loopt verder tot aan de T-splitsing;
  • Sla dan rechtsafde ‘Zonnebaan’ in, na 150 meter ziet u de U-Building aan uw linkerhand;
  • Concredis B.V. is gevestigd in het U-Building gebouw en bevindt zich op de begane grond.

Vanaf andere richtingen in de omgeving kunt u ook buslijnen: 48, 330 en 337 nemen die ook stoppen bij de halte Savannahweg te Utrecht.


Wat te doen bij aankomst U-Building?

U kunt zich melden bij de receptie van de U-Building op de begane grond.
Concredis B.V. bevindt zich ook op de begane grond.