Even voorstellen, Laura Hoogerwerf, nieuwe HR medewerker/ Recruiter

Sinds 1 juni is Laura Hoogerwerf onze nieuwe HR medewerker/recruiter. Een korte introductie van Laura.

“Ik ben Laura Hoogerwerf, 46 jaar oud en woon in Harmelen met mijn man Frank, zoontje Sem van 5 jaar en onze bruine labrador James. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond. Verder vind ik het leuk om te reizen, waarbij Portugal en Zuid-Afrika mijn favoriete bestemmingen zijn. Koken doe ik ook graag en vind het gezellig om met vrienden lang te tafelen en borrelen met een lekker muziekje erbij. 

Na ruim 16 jaar bij FGH Bank N.V. te hebben gewerkt in diverse functies ben ik in 2017 na integratie met de Rabobank (moederbedrijf van FGH Bank N.V.), zoals veel andere collega’s met mij, boventallig geworden. Voor mij een uitgelezen moment om een HR-opleiding te gaan volgen, een idee wat al geruime tijd bij mij speelde. Tijdens mijn opleiding heb ik een stageplaats gezocht om ervaring op te doen. 

Ik verwacht een leuke samenwerking met mijn collega’s en heb er veel zin in!

Na mijn stage bij de Stieva Metaalgroep B.V. ben ik hier in dienst gekomen als HR-medewerker. Helaas was de reistijd wat te ver en ben ik verder gaan zoeken. Vervolgens heb ik bij de Theo Pouw Groep gewerkt als HR-medewerker maar de functie was niet de uitdaging die ik zocht.  

Op Indeed zag ik op de vacature van HR-medewerker bij Concredis en heb ik hierop gesolliciteerd. Op 1 juni ben ik gestart als HR medewerker/recruiter. Ik verwacht een leuke samenwerking met mijn collega’s en heb er veel zin in!

Kennen wij elkaar nog niet en wil je een (virtuele) kop koffie drinken samen? Schroom niet om contact met me op te nemen via LinkedIn, mail of telefoon. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.”

Een (virtuele) kop koffie inplannen met Laura?