Even voorstellen, Sarine Abboud relatiemanager Concredis

Sinds 1 januari is Sarine Abboud onze relatiemanager. Sarine heeft een verleden bij Concredis in de detachering en is na een korte periode weer terug bij ons. Een korte introductie van Sarine.

‘Ik ben Sarine Abboud, 30 jaar en woon in Den Haag met mijn Franse bulldog Dyengo. Mijn grootste passies zijn reizen, cultuur en muziek. Nu het lente begint te worden kijk ik er naar uit om weer lange wandelingen te kunnen maken op het strand van Scheveningen met Dyengo. Helaas heeft Corona mijn reisplannen afgelopen jaar flink in de war geschopt, maar zodra we weer terug naar ‘normaal’ kunnen, kijk ik er heel erg naar uit om weer op reis te kunnen en nieuwe culturen te ervaren.

Ik heb communicatie gestudeerd aan de HVA, maar wilde na deze studie hier niet per se mee verder. Het is een leuk vak, maar ik wilde een andere kant op met mijn carrière. Tijdens mijn studie kwam ik als bijbaan terecht bij Nationale Nederlanden op de afdeling Incasso. Hier heb ik in totaal zeven jaar met veel plezier gewerkt en mooie stappen kunnen maken. Na een korte periode ontving ik al een vast contract bij Nationale Nederlanden. In de tussentijd heb ik meerdere afdelingen gezien binnen het bedrijf en mijn werkervaring goed bij kunnen uitbreiden bij onder andere de afdelingen Inkomensverzekeringen, Verzuimverzekeringen, stukje Vitaliteit, Sales voor groot zakelijke klanten en tot slot de samenvoeging Delta Lloyd- Nationale Nederlanden. Destijds heb ik een Incasso team geleid waarin er een stukje werving en selectie, boventalligheid en een samenvoeging van twee teams moest plaatsvinden. Destijds hebben wij geworven bij Concredis, wat toen al goed in de smaak viel! Tot de dag vandaag werkt op mijn oude afdeling bij Nationale Nederlanden nog steeds één van deze twee kandidaten, inmiddels ruim 2,5 jaar.

Het leuke van detachering is dat je projecten hebt waar je één maand de opdrachtgever kan ontzorgen, maar soms zijn er ook projecten die oplopen naar meerdere jaren.

Na mijn werkperiode bij NN ben ik koffie gaan drinken bij Concredis. Tussen Concredis en mij bleek het enorm te klikken en ben ik hier aan de slag gegaan binnen de detachering. Ik kwam voor mijn eerste opdracht terecht op het hoofdkantoor van Maandag® als teamleider debiteurenbeheer. Door privéomstandigheden bleek helaas al snel dat het voor mij op moment niet handig om in de detachering te blijven werken en ben ik gestopt in de deta-branche. Toen ik via Concredis bij Maandag werkte, hebben ze mij meerdere malen gevraagd om als Financieel Accountmanager aan de slag te gaan. Omdat ik de detachering even moest laten voor wat het was, ben ik uiteindelijk ingegaan op hun aanbod. In deze functie was mijn vakgebied voornamelijk ‘Financieel binnen de publieke sector’.

Na ruim een jaar veel geleerd te hebben in deze functie (uiteraard met veel werkplezier) werd ik benaderd door Arjan van Ditmarsch, Manager Consultancy & Detachering bij Concredis, of ik nog eens koffie wilde komen drinken. Dit keer niet voor een functie binnen de detachering, maar als relatiemanager voor Concredis. Omdat de klik er vanaf het eerste moment al was, hoefde ik hier niet lang over na te denken en ben ik per 1 januari 2021 weer terug bij Concredis. In mijn functie als relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de groei van Concredis, binnen het credit management én financieel management voor de komende jaren. Dankzij mijn eerdere ervaringen met deze specialisaties kijk ik met veel plezier vooruit naar de komende jaren en ga ik er vanuit dat we onze groeiambities kunnen bereiken.

Kennen wij elkaar nog niet en wil je een (virtuele) kop koffie drinken samen? Schroom niet om contact met me op te nemen via LinkedIn, mail of telefoon. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.’

Een (virtuele) kop koffie inplannen met Sarine?