Tot ziens Tara, hallo Sarine!

Vanaf januari 2021 gaat onze relatiemanager Tara Kruissen een nieuwe uitdaging aan en neemt Sarine Abboud de functie over. Sarine is terug van weggeweest, maar in een nieuwe functie en is vol energie om de taken van Tara over te nemen.

Vanaf januari 2021 gaat onze relatiemanager Tara Kruissen een nieuwe uitdaging aan, bij Yource als Delivery Manager voor KPN. Bij KPN gaat Tara een nieuwe Customer Service locatie in Rotterdam inrichten. Helaas voor ons, maar we wensen Tara veel geluk en werkplezier in haar nieuwe functie!

Sarine Abboud, nieuwe relatiemanager vanaf 1 januari 2021

Vanaf januari neemt Sarine Abboud de functie over. Sarine is terug van weggeweest, maar in een nieuwe functie en is vol energie om de taken van Tara over te nemen. Met veel enthousiasme gaan wij jullie binnenkort Sarine Abboud uitgebreid introduceren. In het nieuwe jaar zal Sarine contact opnemen met onze opdrachtgevers voor een nadere en uitgebreidere kennismaking. Ben je nu al nieuwsgierig naar Sarine en haar achtergrond? Bekijk dan gerust haar profiel op LinkedIn en maak vast een connectie met haar. 


Meer weten? 
Volg onze LinkedIn pagina en wij houden jullie op de hoogte!