Vaste medewerkers

Hoe u de juiste, vaste debiteurenbeheerder vindt voor uw afdeling, die aansluit op uw wensen en eisen en past bij uw organisatie.

Concredis helpt u met het vinden en selecteren van de juiste kandidaat voor openstaande credit management vacatures binnen uw organisatie. Wij beschikken over een groot netwerk en kennen de markt goed, waardoor wij een goede kandidaat aan u voor kunnen stellen die bij uw organisatie past.

Onze selectie

De kandidaten die wij aan u voorstellen zijn uitgebreid door ons gescreend op hun werkervaring en opleiding, maar ook op andere aspecten zoals communicatievermogen, persoonlijkheid en samenwerkingsvermogen.
Iedere kandidaat heeft altijd meerdere persoonlijke gesprekken met een van onze recruiters, zodat wij een goed en duidelijk beeld hebben van een kandidaat. Om een goede match te vinden is persoonlijk contact van groot belang. Het gaat hierbij niet alleen om de kandidaat met de beste papieren, maar juist ook of de kandidaat een goede match is met uw organisatie.

No cure, no pay principe

Wanneer wij van mening zijn dat een kandidaat, of meerdere kandidaten een goede match vormen met uw organisatie, ontvangt u van ons een uitgebreide profielschets. Op basis van deze profielschets kunt u besluiten met wie u een gesprek bij u op kantoor aan wilt gaan. Zit de juiste kandidaat er tussen, dan kan de kandidaat direct, of na een korte periode bij u aan de slag.
Concredis zoekt voor uw credit management vacatures op basis van no cure, no pay. Het gaat er voor ons om dat u de juiste kandidaat op de juiste plek heeft. Dat is werven en selecteren volgens Concredis.

Benieuwd of wij de juiste kandidaat kunnen vinden voor uw openstaande credit management vacatures? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk onze actuele vacatures