Medewerker Debiteurenbeheer en Incasso

MBO/HBO
Starter
Fulltime

Voor onze opdrachtgever in een bancaire sector in Amsterdam zijn we op zoek naar een medewerker debiteurenbeheer

Lees meer

Medewerker Acceptatie

MBO
Midcareer
Fulltime

Beschik je over minimaal een MBO 4 diploma en je WFT diplomas en heb je ervaring in kredietverlening in de consumentenmarkt? Neem dan deze uitdaging aan en reageer!

Lees meer

Junior Medewerker Executiezaken

MBO
Starter
Fulltime

Beschik je over een flinke dosis inzet en ambitie in de wereld van incasso? Neem dan deze uitdaging aan en reageer!

Lees meer

Medewerker Detachering in Debiteurenbeheer

MBO
Student/Stage
Parttime

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en beschik je over minimaal een MBO 4 of HBO diploma, talent en ambitie en wil je het vakgebied Credit Management nog beter leren kennen?

Lees meer

Acceptanten Consumptief Krediet

MBO
Midcareer
Fulltime

Beschik je over minimaal een MBO 4 of HBO diploma en heb je ervaring als kredietacceptant in de consumentenmarkt? Neem dan deze uitdaging aan en reageer!

Lees meer

German speaking Credit Control Analist

HBO
Midcareer
Fulltime

Beschik je over ervaring in Duitstalig Credit Control in een internationale omgeving? Neem dan deze uitdaging aan en reageer!

Lees meer

Junior Credit Controller (debiteurenbeheerder) in de detachering

MBO/HBO
Starter
Fulltime

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en beschik je over minimaal een MBO 4 of HBO diploma, talent en ambitie en wil je het vakgebied Credit Management nog beter leren kennen ? Wij leiden je graag verder op naar de rol van Debiteurenbeheerder en verder.

Lees meer

Traineeship Credit Management

HBO
Starter
Fulltime

Ben jij een talentvolle en zelfverzekerde HBO-er met geen of beperkte werkervaring? Concredis is een specialist op het gebied van credit management en zoekt talenten met ambitie in detachering. Concredis zal je verder opleiden in credit management en introduceren bij haar klanten. Het doel is dat je opdrachten in ons vakgebied kunt gaan uitvoeren. Concredis en jij zullen daarvoor het fundament gaan leggen!

Lees meer