Medewerker Debiteurenbeheer

MBO/HBO
Starter
Fulltime

Voor onze opdrachtgever in een bancaire sector in Amsterdam zijn we op zoek naar een medewerker debiteurenbeheer

Lees meer

Debiteuren Beheer Medewerker

MBO/HBO
Midcareer
Fulltime

Concredis heeft een openstaande vacature Debiteuren Beheer Medewerker met een standplaats in Amsterdam.

Lees meer

Medewerker Kredietacceptatie Consumenten

MBO
Student/Stage
Parttime

Concredis heeft een openstaande vacature Medewerker Kredietacceptatie Consumenten met een standplaats in Amsterdam. Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn we op zoek naar een Medewerker Kredietacceptatie Consumenten voor een tijdelijke full time functie (36-40 uur), met eventueel mogelijkheden voor een vaste positie. Onze klant zoekt een getalenteerde collega die aan het begin van zijn of haar carrière staat, […]

Lees meer

Medewerker Detachering in Debiteurenbeheer

MBO
Student/Stage
Parttime

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en beschik je over minimaal een MBO 4 of HBO diploma, talent en ambitie en wil je het vakgebied Credit Management nog beter leren kennen?

Lees meer

Junior Credit Controller (debiteurenbeheerder) in de detachering

MBO/HBO
Starter
Fulltime

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en beschik je over minimaal een MBO 4 of HBO diploma, talent en ambitie en wil je het vakgebied Credit Management nog beter leren kennen ? Wij leiden je graag verder op naar de rol van Debiteurenbeheerder en verder.

Lees meer

Traineeship Credit Management

HBO
Starter
Fulltime

Ben jij een talentvolle en zelfverzekerde HBO-er met geen of beperkte werkervaring? Concredis is een specialist op het gebied van credit management en zoekt talenten met ambitie in detachering. Concredis zal je verder opleiden in credit management en introduceren bij haar klanten. Het doel is dat je opdrachten in ons vakgebied kunt gaan uitvoeren. Concredis en jij zullen daarvoor het fundament gaan leggen!

Lees meer