Met onze oplossingen zorgen wij ervoor dat onze klanten hun credit management kunnen optimaliseren. Dit doen wij met onze professionals, goede interim debiteurenbeheerders, credit managers en andere professionals binnen het credit management. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten hun omzet sneller betaald krijgen.

Een sterk team

Op dit moment bestaat ons team uit ruim 30 professionals met functies binnen het credit management. Functies die wij tijdelijk of permanent  hebben ingevuld zijn onder andere debiteurenbeheerders, credit managers, kredietacceptanten, incassomedewerkers, medewerkers bijzonder beheer, medewerkers debiteurenadministratie, credit risk consultants, credit analysts, medewerkers invordering en hoofd debiteurenbeheer.

Onze klanten zijn onder meer de grotere financiële dienstverleners, met en zonder beursnotering, ict-bedrijven, industriële ondernemingen en zakelijke en logistieke dienstverleners. Ook hebben wij een aantal opdrachten voor publieke organisaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Specialist

Wij richten ons uitsluitend op de mens in het credit management en dankzij onafhankelijkheid hebben wij een toonaangevende en unieke positie bereikt. Sinds 2003 zijn wij de partner in credit management.

Meer weten over Concredis of onze oplossingen?

Wilt u meer weten over wat wij voor uw credit management kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze operationeel directeur, Marcel van Wijk. Hij vertelt u graag meer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever telefonisch contact?

Een van onze medewerkers assisteert u graag. 0850292127