Waarom een debiteurenbeheerder van Concredis?

Onze professionals hebben brede werkervaring in diverse branches en hebben ervaring met meerdere systemen. Ze worden continu bijgeschoold met trainingen op basis van de ontwikkelingen in het vakgebied. Al onze debiteurenbeheerders hebben een bewezen trackrecord en gaan direct gemotiveerd aan de slag om het verschil te maken of de opgelopen achterstanden weg te werken.

Onze oplossing

Wij zorgen ervoor dat er direct een oplossing komt voor uw tijdelijke onderbezetting of opgelopen werkachterstand. Wij garanderen u:

  • De debiteurenbeheerder die wij aan u voorstellen heeft ervaring met uw systemen en software.
  • Wij stellen u alleen een professional voor die ervaring heeft in uw branche en met een soortgelijke en resultaatgerichte opdracht.
  • Onze medewerker heeft de vaardigheid om productkennis snel eigen te maken en kan zelfstandig aan de slag zonder lange inwerkperiode.

Maatschappelijk verantwoord incasseren

Al onze medewerkers zijn in staat om op een verantwoorde manier uw liquiditeit te verhogen. Ze zijn in staat om actief mee te denken met de situatie waarin de debiteur zich bevindt, maar tegelijk ervoor te zorgen dat de debiteur zijn verplichtingen na komt. Onze medewerkers helpen u met het incasseren van openstaande facturen, maar zorgen er voor dat de relatie met de debiteur behouden blijft.

De juiste mensen op de juiste plaats

Het is onze uitdaging om mensen op uw afdeling te plaatsen die niet alleen voldoen aan het gevraagde functieprofiel, maar ook passen binnen de cultuur van uw bedrijf. Daarom maken wij graag eerst kennis met u, om in kaart te brengen waar u precies behoefte aan heeft. Daarna stellen wij één van onze professionals aan u voor die bij uw bedrijf past en het meest geschikt is voor de opdracht.

Meer weten over de oplossingen van Concredis?

Heeft u een tijdelijk capaciteitsprobleem op uw afdeling of zijn er door omstandigheden achterstanden opgelopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Marcel van Wijk, onze operationeel directeur. Hij vertelt u graag meer!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste debiteurenbeheerder voor uw bedrijf?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever telefonisch contact?

Een van onze medewerkers assisteert u graag. 0850292127